14. Kata Asansörlü Taşıma Yaptık.

Mersin Mezitli ilçesinden 14. kattan aldığımız 4+1 ev eşyasını birkaç saat içerisinde yük asansörümüzle indirip aracımıza yükledik. Asansörlü taşıma işlemimize tekrar 9. kata yükleme yaparak devam ettik.

Müşterimiz, bize ulaştığında ilk olarak asansörümüzün olup olmadığını sordu. Kendimize ait olmayan hiç bir mülkiyet için o işi yapıyormuşuz gibi hizmet vermiyoruz. Bizzat firmamıza ait yük asansörümüzün olduğunu sitemizden de görebilirsiniz. 14. katta bulunan eşyalarının tekrar 9. kata çıkarılacağını söyleyen müşterimize bu iş için gereken tüm ekipman ve araçlarımızın uygun olduğunu bildirdik ve en önemli meseleye geldik. Ücret.

Rakiplerimizden farklı olarak sunduğumuz fiyatlarla müşterimizin de onayını alarak işlemlere başladık. Sözleşme ve expertiz hizmetimizin ardından taşınma günü ve saati belirlendi. En uygun araç ve ekipmanlarımız ile personelimiz işe koyuldu. Sürekli irtibat halinde olduğumuz personelimiz ve eşya sahibi ile koordineli bir şekilde iletişimde olarak eşyaların güvenli ve sorunsuz bir şekilde taşınmasını sağladık. En uygun şekilde yapılan paketlemenin ardından eşyalar asansörlü taşıma sistemimiz ile güvenli olarak indirildi ve aracımıza yüklendi. Tekrar transfer edilecek yerde de aynı özenle işlemlerimizi tamamlayarak müşterimize sorunsuz ve güvenli bir şekilde taşınma hizmeti sunmuş olduk. Sizleri de her türlü taşınma işinizde bekleriz. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlarınız bizim için değerlidir. (3 Yorum)

  • İbrahim BİLİR

    - Temmuz 30, 2017 4:26 pm

    Merhabalar. Ertem Nakliyat’a ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hem daha uygun fiyata hem de sorunsuz olarak taşıdılar eşyalarımızı. Gayet memnun kaldık. rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Başarılı ve güleryüzlü kişiler. İyi çalışmalar diliyorum.

  • Erdoğan Kürk

    - Mayıs 11, 2018 1:48 pm

    Şuana Kadar Çok Kez Taşındım Ve Bütün Taşıma Firmalarıyla Sıkıntı Yaşadım Ama Ertem Taşımacılık İle Hiç Bir Sıkıntı Yaşamadım.Süper Temiz Ve Eşyalara Zarar Vermeden Taşıyorlar.
    Ertem Taşımacılık Firmasını Herkese Tavsiyeşit Ederim .
    Hizmetleriniz İçin Teşekkür Ederim
    Halil Bey.

  • Ebru Keskin

    - Haziran 3, 2018 12:02 pm

    Öncelikle Ertem Taşımacılık Şirketine Ve
    Halil Bey’e Sonsuz Teşekkürlerimi Sunuyorum Verdiği Muhteşem Hizmetten Dolayı. Bu Taşımacılık Şirketi Bence Türkiye’de En’lerden Birisi Çünkü Yaptıkları İşi Müthiş Titizlikle Yapıyorlar Yani Eşyalara Zarar Vermeden Hiç Kimseye Sıkıntı Yaratmadan Evleri Taşıyorlar. Ben Evimi Onlar İle Taşıdım Ve Çok Memnun Kaldım. Herkese De Tavsiye Ederim.

Sitemiz ve hizmetlerim hakkında yorumlarınız bizim için değerlidir.